Premium coaching

Je bent eraan toe om werkelijk en diepgaand naar je leven te kijken. Naast dat je inzicht wil ontwikkelen in jezelf en je ADHD-kenmerken, wil je duurzame oplossingen voor de uitdagingen en problemen die zich telkens weer voordoen in jouw leven.

Het stadium van trucjes, quick fixes en eenvoudige methodes ben jij voorbij of deze ‘oplossingen’ hebben je nooit aangesproken.

Je wilt een authentiek en integer leven leven.

Ontdek in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of Premium coaching bij De ADHDacademie bij jou past.

De meerwaarde van premium coaching

Dit is wat jij zoekt

Jij bent niet iemand die zomaar een coach, begeleider of hulpverlener wil. Ook niet iemand die de gedragskenmerken die we ADHD noemen, kent en kan opsommen. Iemand die met wat trucjes en techniekjes, jouw wat trucjes en techniekjes aanleert die jouw ADHD-kenmerken zouden moeten helpen verminderen.

Jij wilt iemand die echt verstand heeft van wat het BETEKENT om ADHD te hebben. Die snapt welke uitdagingen dit met zich mee brengt. Die begrijpt dat jij altijd je best hebt gedaan en je kan helpen inzien waarom ondanks alle moeite die je hebt gedaan, nog niet tot resultaat heeft geleid.

Jij zoekt iemand met een wetenschappelijke achtergrond en mét de voeten in de klei. Iemand die je helpt diepgaande en duurzame inzichten in jezelf en je AD(H)D te ontwikkelen en die oprechte en persoonlijke aandacht voor je heeft.

De ADHDacademie biedt deze premium coaching.

Premium coaching is coaching op basis van diepgaande, wetenschappelijke inzichten en sluit zowel inhoudelijk als qua vorm naadloos aan bij de behoeftes van jou als intelligente vrouw met ADHD.

Wie open en eerlijk naar haar eigen verhaal durft te kijken, ontdekt – haast vanzelf – mogelijkheden om groeien.

– Anne van Hees

De FEM-methode ©

Binnen de ADHDacademie werken we met een diepgaande en beproefde methode: De FEM-methode. Deze methode omvat de deelprocessen die mensen binnen een diepgaand leerproces doorlopen. Mensen en mensen met ADHD in het bijzonder zijn geneigd tot snelle verandering. Daarmee doorlopen ze de deelprocessen die wél nodig zijn niet of onvoldoende. Gevolg: ze lopen steeds weer op hetzelfde vast.

Bij De ADHDacademie gaan we grondig te werk en zorgen we dat jij alle deelprocessen doorloopt om tot een duurzame, authentieke verandering te komen. De methode – die zowel wordt toegepast in de coaching als waarmee je zelf leert werken – biedt houvast zonder dwingend te zijn.
De FEM-methode is speciaal ontworpen voor slimme vrouwen met ADHD. Vrouwen die zelf snappen wat er anders moet in hun leven en wat er tot nu toe steeds mis gaat, maar bij wie het ontbreekt aan de rust, het vertrouwen en inzicht in ‘hoe’ zij zichzelf naar een duurzame verandering kunnen helpen.

Na afloop van het traject ken jij je jezelf en je eigen leerproces als geen ander. Dat maakt de coaching bij De ADHDacademie tot premium coaching! Toegespitst op jou als slimme vrouw met ADHD en gebaseerd op diepgaande, wetenschappelijk inzichten in leren en ontwikkeling.

Hier gaan wij voor

Wij willen dat jij als vrouw met ADHD het leven ten volle leeft. Dat je weet dat je mag zijn wie je bent, juist ook met je ADHD-kenmerken.
Een leven vol voldoening en plezier én waarin zij met vertrouwen uitdagingen tegemoet gaan.

In zo’n leven ervaar je rust en focus.

Wij zien veel vrouwen met ADHD worstelen, steeds weer vastlopen, meer overleven dan dat ze werkelijk leven. We zien ook dat het vaak aan de juiste ondersteuning ontbreekt.

Met haar jarenlange (12+) en intensieve ervaring met vrouwen met ADHD en haar wetenschappelijke achtergrond als onderwijskundige, ontwikkelde Anne van Hees een methode die precies biedt wat jij als vrouw met ADHD nodig hebt om het leven te creëren waar jij blij van wordt, waarin je voldoening ervaart, verbonden bent met anderen en je evengoed heel autonoom bent en voelt. Een leven waarin jij alle mooie kwaliteiten die jij bezit tot uitdrukking brengt.

Daar komen is hard werken, maar dat is het meer dan waard. En wij zijn er voor je gedurende dat proces.

Dit levert premium coaching je op