Veel Meer Focus

Steeds weer afgeleid? Lukt opstarten niet of nauwelijks? Krijg je niet gedaan krijgt wat je gedaan moet krijgen? Of kom je beloftes vaak niet na?

Dan kun jij Veel Meer Focus gebruiken! Dit online traject biedt je in zes weken alle inzichten die je nodig hebt om gericht en met rust & vertrouwen taken te starten én te volbrengen.

De meerwaarde van Veel Meer Focus

Dit is wat jij zoekt

Je bent het beu dat veel van je wat je wilt of moet creëren, van wat je gedaan wilt krijgen, niet wordt gerealiseerd. Je hebt al van alles geprobeerd: lijstje, trucjes, timemanagement strategieën en coaching, wellicht zelfs wel een of meerdere cursussen. Soms werkte dit even, maar altijd was daar weer de teleurstelling dat het niet lukte. Bovenal de teleurstelling in jezelf. Daarmee brokkelde het vertrouwen dat je het ooit wel gaat lukken om je voldoende te focussen, verder af.

Wat je nodig hebt is de essentie van hoe focus (en afleiding) werkt, werkelijk gaan begrijpen. We lichten alvast een tipje van de sluier: focus staat in directe verbinding met je emoties. Emoties kunnen in de weg zitten of ze kunnen ruimte maken voor je focus. Hoe dit precies werkt en hoe je dit kunt inzetten en benutten kom je te weten in het online-traject Veel Meer Focus.

Je krijgt diepgaande inzichten in focus en afleiding aangereikt. Als onderwijskundige en met ruim 12 jaar ervaring in het coachen van mensen met ADHD weet Anne als geen ander hoe jij je als mens met ADHD optimaal kunt focussen en wat je nodig hebt wanneer dit (even) niet lukt, wanneer je afgeleid bent.

Naast de kennis en inzichten biedt Veel Meer Focus je handvatten en praktische tools. Deze helpen je om de vertaalslag te maken van de diepgaande kennis en inzichten naar de taken waarop jij moet of wilt focussen. Geen simpele trucjes of schemaatjes, maar middelen die
werkelijk betekenis hebben voor jou. Middelen waardoor jij je gesteund voelt en met vertrouwen je ‘to-do’s’ en je grote projecten tegemoet treedt. Laten we samen aan de slag gaan!

Veel Meer Focus leidt niet alleen tot veel meer resultaat, maar ook tot veel meer rust.

Na afloop van het traject

Schrijven

Video kijken

Lezen

Audio

De Sessies

1. Einddoel voor ogen

Helderheid! In deze sessie wordt heel duidelijk wat jij precies wilt resultaten waarvan je dacht dat dat voor jou als mens met ADHD niet was weggelegd. Met je einddoel voor ogen ga je gericht aan de slag.

2. Ken jezelf

De diepte in! Je leert hoe focus bij mensen met ADHD en dus bij jou werkt. Via heldere en begrijpelijke uitleg kom je tot inzichten over je focus waarmee je jezelf en jouw focus werkelijk begrijpt en direct aan de slag kunt. Je gaat verrast zijn van de kennis en wat deze kennis voor jou betekent.

3. Oké-zijn

Aanvaarding! In deze sessie vind je de ondersteuning om te aanvaarden wat je niet kunt veranderen aan je focus. Dat brengt rust. Ook helpt het je om niet langer beloftes te maken die je niet kunt nakomen, evenals toezeggingen aan jezelf. Je ervaart dat je hierin niet alleen bent.

4. Juiste omstandigheden

De inhoud in! Je ontdekt welke omstandigheden werken en welke niet en bovenal ga je snappen waarom. Je brengt jouw ideale ruimte & context in kaart. Dit geeft je een roadmap om de juiste omstandigheden in je leven te gaan creëren. Het wordt je ook duidelijk dat deze je leven lang zult finetunen.

5. Goede gewoontes

Aan de slag! In deze sessies helpen we je om praktisch aan de slag te gaan met het ontwikkelen van goede gewoontes, van wenselijke gedragspatronen. Dat vraagt inzicht in hoe gewoontes werken. Die krijg je en dat maakt dat jij vertrouwen ontwikkelt in jouw mogelijkheden tot focus.

6. Dealen met afleiding

Een noodplan maken! Je gaat begrijpen hoe afleiding werkt, wat de functie van afleiding is. We helpen je een nooduitgang creëren voor tijdens een moment van afgeleid zijn en een noodplan wanneer je geheel off-track raakt. Bovenal weet je wat er voor jou nodig is om te dealen met afleiding.

Met nieuwsgierigheid en mildheid je eigen focus onderzoeken: dat doen we samen binnen Veel Meer Focus

Praktische info

Heel veel! Iedere sessie bestaat uit video’s, audio’s en een interactief werkboek waarin met behulp van oefeningen en vragen de inhoud van de sessie vertaalt naar je eigen situatie. Ook vind je in de sessies verrassende extra’s zoals leesvoer in de vorm van verhalen en inhoudelijke teksten, posters en nog meer. Tezamen vormt dit een pakket dat je optimaal ondersteunt om Veel Meer Focus te ontwikkelen.

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot de introductie en de eerste sessie. Je kunt dus meteen aan de slag!

De prijs van het Veel Meer Focus-traject wordt binnenkort 199 euro. Omdat jij één van de eerste deelnemers gaat zijn van dit traject, krijg jij 50% korting en kost het jou slechts 99,50 euro. Als tegenprestatie voor deze korting, vragen we je om een review.

Nee. Dit traject is rijk gevuld met alle kennis en inzichten die Anne in de afgelopen 13 jaar opdeed over focus. Dat krijg je tegen een heel
aantrekkelijke tarief. Wanneer je behoefte hebt aan persoonlijke en intensieve begeleiding dan is Premium Coaching wellicht meer geschikt voor jou.

Je hoeft geen vaste momenten vrij te houden in je agenda. Je volgt alles in je eigen tempo en op momenten die voor jou passen. Wel krijg je in zes weken tijd wekelijks op de dag dat jij je hebt ingeschreven toegang tot de volgende sessie.

Hé we kennen jou als mens met ADHD 🙂

De kans is groot dat jij je door alle sessies heen haast en het er dan bij laat zitten, wanneer je direct toegang hebt tot alle sessies. We helpen je hierbij door je wekelijks toegang tot een nieuwe sessie te geven. Daarmee gunnen we je de ruimte om de inhoud van de sessie te verwerken en toe te passen.

Vanaf vijf weken na je inschrijving heb je een jaar lang toegang tot alle sessies.

Dat is niet mogelijk, helaas. Je gaat wel verhalen van anderen horen en lezen binnen het traject. Dat gaat veel herkenning brengen!

Als je behoefte hebt aan contact met gelijkgestemden, aarzel dan niet om een kennismakingsgesprek in te plannen. Daarin vertellen we je heel graag hoe het contact met andere vrouwen met ADHD onderdeel uit maakt van de Premium Coaching die we bieden.

Inschrijven

Ik kijk ernaar uit om binnen dit traject met je aan de slag te gaan!

Nog vragen?

Jazeker! Dit traject is in tegenstelling tot de premium coaching niet speciaal toegespitst op vrouwen met ADHD. Zowel vrouwen als mannen lopen
vast in het ‘tekort’ aan focus. Wel wordt er in het traject een
duidelijk verbinding gelegd met belemmerende emoties. Je dient dus wel open te staan om dit te verkennen.

De inhoud van het traject is dat zeker. Je zult jezelf in veel, maar zeker niet in alles herkennen. Daarnaast zijn geboden de kennis en inzichten wat betreft focus algemeen van aard. Wel zul je wellicht door de verbinding die er steeds met ADHD wordt gelegd heen moeten kijken/luisteren.

Nog vragen?

Jazeker! Dit traject is in tegenstelling tot de premium coaching niet speciaal toegespitst op vrouwen met ADHD. Zowel vrouwen als mannen lopen vast in het ‘tekort’ aan focus. Wel wordt er in het traject een duidelijk verbinding gelegd met belemmerende emoties. Je dient dus wel open te staan om dit te verkennen.

De inhoud van het traject is dat zeker. Je zult jezelf in veel, maar zeker niet in alles herkennen. Daarnaast zijn geboden de kennis en inzichten wat betreft focus algemeen van aard. Wel zul je wellicht door de verbinding die er steeds met ADHD wordt gelegd heen moeten kijken/luisteren.